Λίγα λόγια για το έργο μας.

Στους δύσκολους αυτούς καιρούς για τον άνθρωπο, επιλέγουμε να σταθούμε δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη, να μοιραστούμε τις ανησυχίες τους και να βοηθήσουμε στην πράξη για ένα καλύτερο αύριο. Στην KRS υποστηρίζουμε και συμμετέχουμε ενεργά σε μια σειρά εθελοντικών δράσεων από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας μας. Μέσα από τη δημιουργία του KRS Foundation πλέον θα προσπαθήσουμε να μεταδώσουμε το μήνυμα της αλληλεγγύης και της αγάπης σε όσους χρειάζονται βοήθεια και καθοδήγηση.

 

Η KRS Foundation είναι μια Μη Κερδοσκοπική εταιρία η οποία δημιουργήθηκε από την οικογένεια της KRS Financial Control, με μόνο σκοπό την υποστήριξη οργανισμών και δράσεων φιλανθρωπικού χαρακτήρα και την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Στα πλαίσια των δυνατοτήτων της προσφέρει μεταξύ άλλων συμβουλευτικές υπηρεσίες γύρω από τα δικαιώματα προνοιακού και ασφαλιστικού επιπέδου σε ασθενείς με καρκίνο.

 

Ο στόχος μας είναι να βοηθήσουμε στην αφύπνιση της ιδέας του εθελοντισμού ξεκινώντας από την ίδια μας την ομάδα και να προσφέρουμε την βοήθεια, την τεχνογνωσία και την υποστήριξή μας σε λιγότερο προνομιούχους συνανθρώπους μας. Ξεκινήσαμε εδώ και καιρό να κάνουμε πράξη το όραμά μας και πραγματικά ανυπομονούμε για την συνέχεια.

 

#welcometokrs